Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8230469 www.bgdnes.bg

Гущерова вдига таен купон

Троши хилядарки за рождения ден на щерка си 

Таен купон беше вдигнат за милионерската наследница Анелия-Добромира, която отпразнува своя първи рожден ден с парти в бонбонен стил.
За да отбележи подобаващо семейния празник, Светлана Гущерова похарчи няколко хилядарки от джоба на мъжа си Христиан. За пищното парти и организацията бившата плеймейтка се доверява изцяло на агенция. Светлето често си спестява нервите по подобен тип приготовления.

До последно сексапилната млада майка пази в тайна детайлите около партито. Уви, Ваня Червенкова ги издаде, преди семейството да пусне официалната фотосесия от събитието. Купонът, на който присъства каймакът на родното хайлайф общество и Моника Валериева, се провежда в тузарско заведение в столицата. Тортата, която прилича на триетажно произведение на изкуството, струва не по-малко от 500 лв. Гостите са предупредени още на входа, че нямат право да публикуват снимки на рожденичката под никаква форма.

Реклама


Милионерската съпруга благодари на Христиан Гущеров в мрежата. Традицията повелява Светла да получи огромен букет, който да снима и да отбележи съпруга си на кадрите в мрежата. Двойката рядко си прави семейни портрети, а дори и да има такива, на тях присъства поне по един придатък като Азис или някой друг коафьор на Светла. И този път Гущерови не изневеряват на традицията.


Анелия-Добромира се превърна в спойка в отношенията между баща си и супер богатия си дядо. Бебето се появи в точния момент, за да потуши лекото напрежение във фамилията, което според слуховете е създадено именно от избора на Христиан за жена. Добромир Гущеров не присъства на сватбата на сина си с Светлана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама