Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8234878 www.bgdnes.bg

Плеймейтка омайва Слави

Дениз Хайрула скочи в конкурса на шоумена "Мис Левски Г"

Плеймейтка омайва със сочно дупе Слави Трифонов. Дениз Хайрула се яви на кастинга на шоумена за конкурса "Мис Левски Г" и нажежи страстите на двуметровия водещ.
Хайрула, която е първа подгласничка на Мис Плеймейт 2019 Жанета Осипова, се пробва сега при Трифонов. "Мечтите ми са да намеря себе си. Просто си харесвам дупето и си го показвам. Искам да бъда принцеса и след това кралица", сподели брюнетката пред Трифонов и останалите членове на журито - Иво Сиромахов и Камен Воденичаров, и прикова вниманието на двуметровия водещ. Дали плеймейтката ще пробие в надпреварата, тепърва ще става ясно, след като всички претендентки бъдат представени.


Оказва се, че еротичната моделка е изключително дейна в последно време. Преди да атакува конкурса на Слави, плеймейтката бе участничка в "Черешката на тортата", а след това и в телевизионното предаване "Семейни войни".


Преди броени дни "България Днес" разкри, че Дениз все още е жената до бохема Христо Сираков. Въпреки опитите да запазят връзката си в тайна Сираков и Дениз пускат по едно и също време снимки от почивката си в италианския курорт Вал Гардена. Хайрула позира сама с чаша вино в ръка на ски пистата, докато познатият с прозвището си Ицо Стоте манекенки бизнесмен пуска само фотоси от пистите, на които е с децата си Кристиян, Анна-Мария и доведената си щерка Денница.
Компанията прекарала повече от седмица в Меката на тузарите, а Сираков запознал плеймейтката с домочадието. Щерките на Сираков са на годините на Хайрула и те много си допаднали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама