Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8235022 www.bgdnes.bg

Шеф Петров и 100 Кила: Коронавирусът е конспирация!

Галин и Андреа треперят от заразата

Няма страх от коронавируса шеф Петров. Устатият готвач твърди, че заразата е поредната световна конспирация.
В последните дни настана истински хаос заради коронавируса. Редица хора мислят, че са смъртно болни, и тичат веднага към болницата.
Според шеф Петров всичко това е с цел манипулиране на населението и се цели да настане суматоха. Също така бившият брадър смята, че компаниите рязко ще забогатеят на гърба на страхуващите се за живота си.
"Ясно е, че коронавирусът е конспирация, но всеки е безсилен. Занимавам се с този микросвят и мога да кажа, че колкото и могъщ, той може да бъде манипулиран! Сега, когато късата клечка в Европа изтегли Италия, до дни ще излезе антивирус по 50 долара парчето, умножи го по 2 милиарда дози. Една златна мина! В Азия по-леката форма на "това чудо" е стар и познат вирус. Всеки малко подготвен микробиолог с пари, знания и възможности може да направи лекарства към такъв вирус", категоричен е шеф Петров.


На същото мнение е и 100 Кила. Рапърът остава без думи от учението за реакция при евентуална поява на коронавируса у нас.
"Какви са тези хора с костюми, приличащи на идващи от Луната. Момент! Може да са бояджии. Нали пръскат нещо. Не се страхувам от вируса", казва 100 Кила.

Реклама


За разлика от него, младата изпълнителка Сузанита е под паника от идващата зараза от Китай. Скандалната певица не се притеснява толкова за себе си, колкото за родителите си.
В момента Орхан Мурад и жена му Шенай не са близо до Сузанита, тъй като имат работа извън родния им град.
"Пазете се от коронавируса", предупреди родителите си младата певица.
Колегата й Галин също е притеснен от коронавируса. Хитовият изпълнител се надява заразата да не стигне до нас.


"Дойде ли, аз не вярвам, че ще се справим. Не разбирам как има толкова малко налични тестове. Не дай боже, да стигне до България, защото ще стане страшно", признава Галин.


Страх тресе и Андреа. Бившата на Кубрат Пулев е в Румъния от няколко дни. В западната ни съседка вече има заразен с коронавирус. Андреа трепери да не се зарази, тъй като смята, че заразата е много сериозна и опасна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама