Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8257063 www.bgdnes.bg

Надя Иванова от сериала "Съни бийч": Замразените ми яйцеклетки чакат истинския ми мъж

От Ламбо научих, че мъжът до теб е по-важен от кариерата

 

"Да, замразих си яйцеклетките и те чакат истинския мъж, човека за мен. Тогава ще стана майка. Много жени са в моето положение - искат да имат дете и не са физически увредени, но не намират партньор. Реалността е такава - приоритетите ни са изместени за добро или лошо и вече сами можем да определяме кога и дали да станем родители." Това призна актрисата Надя Иванова, която играе една от главните роли в сериала на Би Ти Ви "Съни бийч". Красавицата вярва във факта, че медицината е напреднала дотолкова, че дори да направи изкуствено бебе, но смята, че докторите не са богове и трябва всяко момиче да планира бременността си. "Не отлагайте, ако нямате мъж до себе си, замразяването на яйцеклетки е безболезнена, щадяща и разумна процедура, която може да е решение на проблемите с късното забременяване", агитира Надя.
Ексводещата още не е преживяла смъртта на любимия си Йоло и все още не е готова за нова връзка. Всичко започнало с една ужасяваща катастрофа, от която въпросният Йоло за късмет оцелява. Разминава се с няколко контузии, последвали чести болки в гръдния кош. Въпреки че лекарите му забранили да вдига тежко, той ходел всеки ден на фитнес, където тренирал с големи щанги, защото бил заклет фитнес маниак. Заради това се получават съсиреци в десния му крак - тромбоза, която се развива в белодробна емболия за отрицателно време. Една вечер Йоло се събудил със силни болки в крака, задушавал се. Надя се паникьосала, повикала линейка, но Йоло починал. Смъртта му я срива. Фината и красива ексводеща е в шок и седмици наред преживява само на успокоителни и кафе. Спира да яде и й излиза име на анорексичка. Иванова обаче твърди, че слабата си фигура дължи на гените.


През годините Надя е имала връзка с продуцента Андрей Арнаудов и с милионера Боби Комсийски, когото помним от "Биг брадър". "Сега търся истинския. Заради него бих зарязал всичко, дори кариерата. Това ме посъветва и покойният ми преподавател Стефан Данаилов", твърди Надя Иванова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама