Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8261626 www.bgdnes.bg

Цитиридис избяга от панелката в "Дружба"

След като взе първа заплата

Взе си апартамент в затворен комплекс в тузарски квартал

Николаос Цитиридис избяга от "Дружба". Водещият живя в крайния квартал, но от няколко седмици е новодомец. Той наема лъскава квартира в затворен комплекс.
След като рязко вдигна имиджа си, новото лице на късното шоу по Би Ти Ви решава да се изнесе от гарсониерата си в "Дружба". Цитиридис и котката, с която живее, вече обитават 3-стаен апартамент в покрайнините на Витоша, научи "България Днес".
Цитиридис искал да си почива активно, без шумотевиците. Съседите му в "Дружба" редовно крещят и слушат силна музиката посред нощ. А Николаос се нуждае от спокойствие. Той до цял ден е в телевизията и постоянната работа го изтощава.


Додо, както го наричат близките му, вече е осветил новата квартира. В почивните дни, когато Николаос не е на работа, той събира тайфата и прави парти по повод новия си дом.
Луксозният комплекс е супер тузарски. Разполага с басейн, фитнес, подземен паркинг и денонощна охрана.
Наемът на подобен тип апартаменти не е проблем за родения в Атина водещ. За имота той плаща малко повече от 1000 лева. На фона на заплата му в Би Ти Ви това е нищожна сума.
По информация на "България Днес" Николаос прибира всеки месец по 8 бона. Освен водещ той е и сценарист на шоуто. Това е едно от изискванията му, преди да приеме работата.
Николаос не смята да живее дълго на квартира. Неговото мнение е, че така хвърля пари на вятъра, без да има никаква възвръщаемост. Цитиридис мечтае един ден да си купи апартамент, за да не плаща само наеми. Водещият вече е започнал да заделя част от заплата си, с която да си купи така мечтаното жилище.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама