Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8349055 www.bgdnes.bg

Гаджето на Мазурек се натресе на карантината

Половинката на халфа на „Левски“ Франко Мазурек – Мария Белен Диб, се оказа голям карък. Тя пристигна в София точно за епидемията от коронавирус.

Красивата аржентинка се завърна при любимия след няколкомесечно отсъствие. Тя дойде точно в деня, в който стана ясно, че Първа лига спира за неопределено време. Тогава Мазурек и съотборниците му бяха разпуснати в почивка. Те нямат право да напускат София и трябва да спазват препоръките, раздадени им от клуба. Играчите стоят по домовете си, като излизат само провизии. Повечето от тях тренират вкъщи.

Реклама

Франко и Мария не правят изключение. Те поддържат форма в апартамента на аржентинеца, като си помагат за упражненията. Въпреки изолацията двамата са щастливи, че отново са заедно. Те запълват времето си с четене, филми и електронни игри.

Мария бе в родината си от октомври. Тя си замина заради следването. Манекенката е последна година в университета и имаше да взима изпити. Половинката на Мазурек учи за диетолог.

Сега тя има свободно време и реши да го прекара с любимия в София. За нейно съжаление уцели точно времето, в което страната ни е под карантина заради коронавируса. Епидемията достигна и Аржентина след нейното пристигане в България. В родината й вече има 266 заболели и 4 смъртни случая (б.а до вчера).

Мазурек и половинката му се познават отдавна. Официално са двойка от от година и половина. Красавицата е част от SGMODELS Аgencia. Тя представлява някои от най-изявените аржентински модели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама