Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8350193 www.bgdnes.bg

"Орлите" треперят за селекцията

Лятната селекция в момента е по-сериозният проблем пред отбора на "Лудогорец", а шефовете объркано водят комуникация с агенти и други клубове по цял ден, убеди се "България Днес".

Ситуацията у нас е ясна, играчи, треньори и служители спазват стриктно наложените от кризисния щаб мерки, а тренировките са индивидуални и в домашни условия. "Орлите" дори не влизат в излишна полемика по въпроса как да завърши шампионата, ами мислят за подсилването на отбора за участието му в Шампионската лига през следващия сезон.

Реклама

Каквото и да реши БФС - да се играе ли втората фаза на първенството, или да се изиграят само оставащите кръгове от първата, в "Лудогорец" не са притеснени. Липсата на подготовка за известно време също не е голям проблем. Голямата цел е влизане в груповата фаза в Турнира на богатите, а наставникът Павел Върба вече е набелязал евентуални попълнения. Но в кризисната ситуация преговори не могат да бъдат провеждани, затова шефовете от Разград уточняват нещата на приказки.

Футболистите използват карантината, за да бъдат близо до семейства и роднини, но не са залежали, като им е дадена програма за поддържане на формата. Капитанът Светослав Дяков и съотборникът му Станислав Манолев тренират в снега на базата на "Пирин" (Благоевград) в село Рилци. Дяков дори публикува снимка в профила си във "Фейсбук".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама