Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8354394 www.bgdnes.bg

Марта Вачкова и Владо Пенев под риск

Основно дезинфекцират работната площадка, преди да включат камерите

Снимките на десетия сезон на „Откраднат живот“ текат с пълна пара

Под пара работи екипът на хитовия сериал „Откраднат живот“. Снимките на новия десети сезон на докторската сага текат с пълна сила. Продукцията взима всички необходими мерки, за да осигури безопасността на екипа, но Марта Вачкова, Владо Пенев и останалите актьори и екип продължават да са под риск.
Макар дезинфекцията да е на ниво в измислената болница „Св. Екатерина“ и Евтим Милошев и екипът му да са подсигурили всички необходими предпазни средства, в някои от актьорите има леко притеснение.
Кастингите за масовка в сериала също не спират. Обявата от агенцията е пусната преди дни, но кандидатите до момента не са достатъчно. Снимките на непрофесионалните актьори, които ще имат малки роли в някои епизоди, ще бъдат точно по време на очаквания пик от заболели с коронавурс. Във фейсбук заваляха коментари, които осъждат идеята на агенцията да продължи набирането на участници. „Вие нормални ли сте?“, пише възмутен потребител под обявата. Феновете негодуват и защото Алек Алексиев напуска сериала. Надеждата е, че все пак героят му ще се завърне отново в някой от следващите сезони, точно както беше и до момента.


„Всеки миг има значение. Благодаря, „Откраднат живот“. До скоро!“, с тези думи Алексиев обяви, че няма да участва в продукцията. Коментарите на почитетелите са основно за брилянтната му актьорска игра. В следващия сезон в сериала влиза съпругата на Алек, режисьорката Яна Титова.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама