Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8355660 www.bgdnes.bg

Гаджето на Ругани обвини „Юве” в лъжа


Положителният тест на Даниеле бил даден в деня на мача с „Интер”, а не три дни по-късно, твърди Микела Персико

Голям скандал избухна в италианския футбол. Гаджето на заразения с коронавирус Даниеле Ругани обвини клуба му „Ювентус” в измама. Красавицата Микела Персико твърди, че тестът на футболиста е бил направен още в деня на дербито с „Интер” – неделя 8 март. От клуба категорично отричат това и според тях тестът е даден три дни по-късно – на 11 март.
Във въпросния сблъсък „Юве” победи с 2:0. При втория гол на Пауло Дибала към масовата радост на съотборниците се включи и Ругани, който преди това седи на резервната скамейка. Впоследствие от коронавирус се разболяха още Блес Матюиди и Пауло Дибала. Останалите тестове на играчите на „Юве” бяха отрицателни.


Припомняме, че Ругани бе първият футболист в Серия „А” с официално потвърден случай на вируса. Впоследствие играчите на „Юве” и „Интер” бяха поставени под карантина. Някои от футболистите на „Старата госпожа” – Гонсало Игуаин, Миралем Пянич, Сами Кедира и Дъглас Коста обаче получиха разрешение да се приберат по домовете си в своята родина. Ситуацията със заразата заварисуперзвездата Кристиано Роналдо в Португалия.
Двуседмичната карантина на футболистите на „Интер” вече изтече и нито един от тях няма симптоми на коронавирус. „Нерадзурите“ бяха плътно изолирани по домовете си. Отборът няма да подновява тренировки скоро, а играчите остават вкъщи, където ще изпълняват индивидуалните и груповите си фитнес планове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама