Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8357843 www.bgdnes.bg

Антон Радичев се ваксинира с ракия

Така се предпазвам и дезинфекцирам, казва обичаният актьор 

„По една малка гроздова ракия всяка вечер. Това е моята ваксина за борба с коронавируса. Действа много добре и така се предпазвам и дезинфекцирам.“
Това заяви с усмивка пред „България Днес“ Антон Радичев. На любимеца на поколения българи му се къса сърцето, виждайки как всеки ден броят на заразените у нас нараства, а в Италия, Франция, Испания и други срани ситуацията става все по-сложна и тежка. Но не губи кураж.
„Стоя си вкъщи както всички останали. Не репетираме в театъра и не играем представления, докато кризата отмине. Мъчно ми е, но така е за всички. Трябва да сме стриктни и да спазваме дисциплината“, споделя още артистът, участвал в „Под игото“, „Маневри на петия етаж“ и „Щурец в ухото“.
На 7 юли Радичев ще навърши 73 години и попада сред най-уязвимата група от заразяване с опасния вирус. Въпреки това актьорът от „Етажна собственост“ не се плаши от опасността и излиза освен до аптеката и хранителния магазин понякога и до Народния театър „Иван Вазов“, за да свърши свои важни дела.
„Притеснявам се дотолкова, доколкото и всеки един има някакво притеснение. Но в никакъв случай не трябва да изпадаме в паника. Спазването на всички препоръки и ограничения е наложително и мисля, че заедно ще се справим със заразата“, коментира още комикът.
Компания на Антон Радичев, макар и от дистанция, прави неговият стар боен другар от киното и театъра Георги Мамалев.


„Мои приятели от Китен и Созопол ме зареждат с домашна гроздова ракийка. И аз като добър ученик спазвам повелите на проф. Радичев за дезинфекция и предпазване от всички вируси с пийването на една ракия всяка вечер“, разказа пред вестника Мамалев, който в тандем с Радичев, Велко Кънев, починалия Чочо Попйорданов и Павел Поппандов направиха фурор с „Клуб НЛО“ през годините.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама