Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8381919 www.bgdnes.bg

Мъжът на Духовникова храни актьорите

 Стефан готви с намаление за колегите на жена си, Марта Вачкова доволна

На личен готвач разчитат родните актьори по време на пандемията, видя „България Днес“.
Съпругът на актрисата Теодора Духовникова – Стефан, от две седмици насам готви предимно за колегите на жена си. Затворил заведенията си за клиенти заради коронавируса, бизнесменът прави само доставки до дома.
За да не утежнява и без това затрудненото в момента финансово положение на повечето представители от гилдията, Стефан е намалил цените на ястията си и работи с безплатна доставка. Той е собственик на няколко ресторанта в столицата. В момента кухните на заведенията му работят без особена печалба, за да са в полза на обществото и да могат да издържат по-голяма част от персонала.
Духовников тези дни храни главно актьорите от сериала „Откраднат живот“, които все още работят по снимките на тазгодишния сезон на хитовия сериал. Съпругата му Теодора също изигра важна роля по-миналия сезон на продукцията. Тя напусна докторската лента, за да изиграе главната женска роля в „Дяволското гърло“.
Изморените звезди залагат главно на салати, супи и рибни ястия. Въпреки създалата се обстановка всеки мисли и за фигурата си. Най-доволна от възможността да хапва нещо, сготвено от друг, е Марта Вачкова. Актрисата зорко следи килограмите си. През последните години тя свали много от теглото си и в момента изглежда повече от добре. С известната, но и трудна за изпълнение диета „Зоната“ Марта махна цели 17 килограма от теглото си преди две години. Тя успя да зариби по нея и големия си приятел и колега Владо Пенев, който бързо олекна с 20 килограма. Ето защо Марта е доволна, че ресторантът на Духовникова може да й предлага здравословна храна, която да съпътства режима й и да не позволява Вачкова да върви нагоре в килограмите.


В същото време прочутата актриса, както и колегите й могат да се отдадат на работата си, без да се налага да прекарват часове над печката. Актрисата поздрави публично ресторантьора Духовников и му благодари от сърце.
„Добре, че те има!“ - щастлива е Марта.
Съпругът на Духовникова и красивата актриса често плануват летните си почивки още от пролетта. Двамата прекарват времето на плажа в каране на сърф в компанията на дъщерите си. Тази година ще е по-различна за семейството. Влюбените са се отдали изцяло на бизнес начинанията си. Теодора, чийто ангажименти в театъра в момента са замразени, помага с каквото може на любимия си. Стефан от своя страна прави и невъзможното, за да не затъне бизнесът му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама