Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8388569 www.bgdnes.bg

Щерката на Глория залюби ченге

.Симона Загорова си хвана батко

Полицай залюби Симона Загорова. Щерката на Глория заби мускулест мачо. Момчето успява да омае бързо младата певица, която е хлътнала до уши по изгората си.
Загорова е обсебена от половинката си. Тя не може да издържи и ден, без да го види, макар че не излиза от дома си. Симона и гаджето са заедно от няколко месеца. Въпреки че в момента са разделени заради карантината, Симона и приятелят й се виждат всеки ден... в интернет.
Точно в една от социалните мрежи щерката на Глория призна, че има гадже. "Любов по време на карантина" - написа Симона, като сподели снимка как говори с гаджето. - "Обичам те" - отвърна избраникът на момичето.


Младежът, пленил сърцето на младата певеца, се казва Даниел Мишулев. Работи в МВР от няколко години. Той е малко по-възрастен от щерката на Глория. За никого не е тайна, че Симона си пада по батковци. Двойката се запознава в обща компания. Любовта им не пламва веднага. Когато се запознават, Симона още страда по бившия си - Симеон. Първата сериозна връзка в живота на Загорова продължава няколко години. След като се раздели със Симеон, Симона страда дълго. Не ще да погледне друг мъж, камо ли да се влюби. Реже всеки, който се пробва да я свали. Но ето, че Даниел успява да извади щерката на Глория от самотата.

Само няколко срещи със служителя на МВР са нужни на Симона да забрави напълно за бившия си. Тя отново е на крилете на любовта. И я изживява истински. Загорова вече е споделила на майка си за новата си любов. Глория нямала търпение да се запознае с младежа, за когото чувала само суперлативи от дъщеря си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама