Реклама
https://www.bgdnes.bg/klub_vdahnovenie/article/8389191 www.bgdnes.bg

Еха! Гола карантинa

Загорели мацки се обръщат с хастара на обратно от скука

Дупета, гърди и туловища развяват заключени у дома знаменитости.
Сияйните риалити звезди от Великобритания Деми Роуз, Клоуи Фери и Оливия Атууд се барикадират в жилищата си и свалят всички дрехи, пише в. „Сън“. Трите музи на голотата заявяват категорично, че от днес са в „секси карантина“ и всеки ден ще снимат прелестите си. Момичетата с идеални пропорции имат милиони последователи в инстаграм и привличат тяхното внимание главно с фотоси по кожа. Нестандартното решение на мацките идва на фона на плашещото изказване на главната медицинска инспекторка в Англия д-р Джени Харис, че коронавирусът ще върлува поне осем месеца.
„Ясно е, че няма скоро да се върнем към предишния си живот и да излизаме с приятели. Нека поне се снимаме голи вкъщи. Това дава гаранция, че ще поддържаме външния си вид и няма да се поддаваме на депресия“ - пише Деми Роуз. Посестримата й Клоуи Фери обръща внимание върху здравословния начин на живот.


„Да си правя нуди фотосесии означава да се грижа за тялото си. Нека никой не излиза от форма. Спорт в домашния фитнес, тичане по двора, слънчеви и парни бани. Тези неща са жизненоважни и в извънредно, и в нормално време“ - изцепва се тя. По-назад не остава и Оливия Атууд. По думите й е важно хората да са в добро настроение и да се тестват превантивно, ако имат съмнения за коронавирус. Трите музи на голотата се затрудняват да отговорят къде ще спортуват тези, които нямат сауни, фитнеси и частни дворове. Не е известно и откъде хората с по-скромни възможности ще се снабдят с тестове, ако имат съмнения, че са болни от коронавирус.

Реклама

Повече снимков материал за секси карантината на звездите можете да видите тук:

https://www.instagram.com/chloegshore1/?hl=bg

https://www.instagram.com/demirose/

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама