Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8394168 www.bgdnes.bg

Певецът Тото прави майтапчийски маски


     Бизнес по време на карантина

"Кашлям от цигарите“ е най-популярната сред тях 

Бизнес нюх демонстрира Тото от „СкандаУ“. Музикантът, който се изявява на сцената на „Като две капки вода“, започна да продава предпазни маски, научи „България Днес“.

Бившият брадър е доста креативен. В тежките времена в България Тото реши да заложи на маски с хумористичен надпис като „Къш, къш“, „Кашлям от цигарите“, „Споко, до магазина съм“, „Давам куче под наем“ и други.
Едни от най-търсените маски, който музикантът продава, са с цитата на Бойко Борисов отпреди няколко дни. Докато говори пред медиите, премиерът се закашля. „От цигарите е. Вреден навик“, побърза да успокои медиите Борисов, които се притесниха, че може да е заразен с коронавирус.
Това веднага кара Тото и дуетната му половинка Лъчо да пуснат на пазара маска точно с тази фраза, която бързо обиколи всички социални мрежи само за няколко часа. Друга от култовите маски със забавни надписи е свързана с генерал Мутафчийски.


Както цяла България разбра, шефът на щаба има особени прилики с музиканта Георги Милчев – Годжи. Това кара Тото да пусне маска, на която присъства шега и с това. „Генерал Годжи бери“, пише на нея.
„Имаме много поръчки. Стотици души са си поръчали. Маските се шият в България. Те са за многократна употреба и имат джобче за филтър“, признава рапърът, който ще захлеби доста покрай бизнеса си.
„Не смогваме с поръчките“, добавя още музикантът. Тото спазва всички мерки, наложени от кризисния щаб. Той не излиза от дома си, освен ако не е наложително. Най-често Тото напуска любовното гнездо, което е свил с половинката си Кристин, за да ходи на репетиции в „Капките“. Когато е навън, на лицето на музиканта е някоя от неговите маски.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама