Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8399823 www.bgdnes.bg

Мария на борба с килограмите

Фолкпевицата хапва дюнери и бургери, докато е в изолация

Свирепа борба с килограмите води фолкпевицата Мария, докато е в доброволна изолация вкъщи. Тя не спира да си угажда, но в същото време внимава да не наддаде много.
Заради коронавируса близо седмици изпълнителката не напуска дома си. И макар да признава, че й е трудно, тя е категорична, че ще стои затворена, за да пази себе си и близките си.
Безкрайното свободно време Мария използва, за да хапва. Искрена е, че не готви, а си поръчва храна, която й я доставят до входната врата. Певицата с удоволствие сгъва дюнери и бургери, които се лепят по изваяното й тяло.
"Когато става въпрос за храна, съм много дисциплинирана. Спазвам диета и не си позволявам да се отпускам дори по празници. Но сега положението е различно и си търсим поводи да се усмихваме. Дори храната ни усмихва", споделя Мария, която добавя, че хората трябва да спрат да са начумерени и да залагат повече на усмивките дори и в тези по-трудни времена.


Фолкпевицата е голяма любителка на фитнеса и спортуването, но вкъщи й е по-сложно да поддържа форма. Въпреки това тя не се отпуска и тренира, но проблемът идва от мотивацията. Като повечето хора Мария се отпуска да си полежи повече в леглото, отколкото да прави задължителните упражнения всеки ден.
"Обичам да си похапвам, но е много контролирано при мен, защото много тренирам. Много храни ме изкушават, но аз месо не обичам. Понякога едва се въздържам, но за крехката си възраст добре се справям", сподели пред "България Днес" фолкизпълнителката. Нейните фенове я насърчават, че не изглежда напълняла и да продължи спокойно да си хапва.
Но в едно е постоянна и не прави компромис - онлайн уроците на дъщеря й Марая. Преди извънредното положение тя ставаше всяка сутрин, незавасимо дали е имала участие до малките часове на нощта, и я караше на училище. Сега стриктно следи дали момиченцето й е старателно в уроците и следва инструкциите на преподавателите.
С удължаването на извънредното положение вероятно Мария и Марая ще трябва да засилят самодисциплината си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама