Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8402980 www.bgdnes.bg

Бърни става татко на 89 г. Легендарният шеф на Формула 1 чака първо момче

Легендарният бивш шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става баща на 89 години. Неговата съпруга Фабиана Флоси е бременна с момче, което се очаква да се появи на бял свят през лятото - малко преди 90-ия рожден ден на магната. Влюбените в момента са под карантина в семейната ферма в Бразилия. Екълстоун вече има три дъщери и пет внучета. Най-голямата му щерка Дебора вече на 65 години. “Няма нищо толкова необичайно - казва с усмивка Бърни. - Отдавна не съм имал работа, така че имах достатъчно време да тренирам. Най-накрая ще имам момче. Дано бързо се научи да играе табла. Много съм щастлив и се радвам за жена си. Тя очаква с нетърпение това да се случи от доста години, така че съм щастлив, че ще има някой, след като ме няма. Забавно е, не виждам никакви драми, имам внуци и ще се радвам да имам още едно дете.”


Екълстоун и Фабиана стават двойка през 2009 г. по време на круиз в Хърватия. Преди това двамата са се виждали на официални събития свързани с автомобилните спортове. По това време бившият шеф на Формула 1 е в процес на развод с втората си съпруга Славица Радич, която му роди две щерки - Тамара и Петра. Настоящата жена на боса е близо половин век по-млада от него - на 44 години. Преди да стане милиардерска съпруга тя работи като маркетингов специалист. Двамата не скучаят във фермата си край Сао Пауло, където според Бърни работата никога не свършва. “Фабиана се грижи за собствената си плантация от кафе - казва Екълстоун. - Просто искам всичко да е наред с нея.”
“Като всички родители и ние имаме само едно желание: детето да се роди здраво”, каза бъдещата майка. - Дано никога да не се занимава с Формула 1.”
Екълстоун натрупа богатсво от 2,5 млрд. паунда по време на своето управление в спорта. Той ще се превърне в един от най-възрастните татковци. В момента рекордът се държи от индиеца Рамджит Раджав, който става баща на 96 години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама