Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8411772 www.bgdnes.bg

Ивайла Бакалова с ново гадже

Моделката крие изгората си, който отново е българин

Ивайла Бакалова отново е на крилете на любовта. Мис България за 2001 година има нов сериозен приятел, научи „България Днес“.
Бившата половинка на Румен Гайтански сама се издаде, че има гадже. Бакалова качи снимка с нея и мистериозния мъж, ала скри лицето му. Любимият на Ивайла не изглежда по-възрастен, каквито слухове се носеха за новия нa моделката. Той е на годините на Бакалова и държи страшно много на външния си вид – спрегнат и облечен елегантно.
За последно красавица бе с мастития ресторантьор Веселин Денков. Миската и бизнесменът бяха заедно в продължение на повече от 3 години. Ивайла бе готова да роди от Денков, ала отношенията между двамата изведнъж изстинаха и се стигна до раздялата им.


Все пак Ивайла бързо успява да превъзмогне краха на любовта си с Денков. Само няколко месеца по-късно тя има нов човек в сърцето си.
Една от причините миската да крие лицето на новото си гадже е, че той също е успешен бизнесмен. Избраникът на Бакалова не желае името му да циркулира в медийното пространство с пикантерии от личния му живот.


Моделката и тайнственото й гадже са заедно повече от година. Не е ясно къде се запознават – дали у нас, или в Дубай. Дълго време Ивайла пребивава в емирството. Наскоро тя реши да се завърне в родината, където е и в момента. Преди да дойде пандемията от коронавируса, Бакалова отскача от време на време до Дубай.
Новият на Бакалова е изключително заможен. С него за кратко време Ивайла обиколи едни от най-затънтените кътчета на света. Само за няколко месеца моделката бе на почивка в Колумбия, както и на няколко екзотични острова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама