Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8429288 www.bgdnes.bg

Първата на Гришо роди от сина на фалшификатор

Младата майка Романа Табак стана депутат

Първата любов на Григор Димитров - Романа Табак, се радва на първото си дете. Словачката има дъщеричка, научи "България Днес".
Малката е на около четири месеца, а появата й изненада мнозина. Причините за това са две. Табак скри от всички бременността си. Тя така и не се появи никъде с наедряло коремче, а всичките й снимки от миналата година са само до бюста. Показа се как е изглеждала като бременна едва след като роди.


Освен това бившата тенисистка, която години преследваше Гришо по света, така и не е афиширала кой е мъжът до нея. Той е обвит в абсолютна тайнственост. Според някои медии в Словакия това е синът на най-издирвания от полицията в страната мъж Любош Косик. Той избяга в Африка, след като бе осъден на 14 години затвор зарди фалшифиране на ценни книжа. Самата Романа отказва да коментира кой е бащата на детето й. Няма и нито една снимка с него в социалните медии.
Въпреки предполагаемите й връзки с Косик Табак се кандидатира за депутат на изборите в Словакия в края на февруари. Нещо повече, тя бе избрана от квотата на партия "Обикновени хора" и независими личности. Бившата тенисистка преди дни се закле като член на Националния съвет на Словашката република. И вече активно участва в политическия живот на страната си. Там парламентът заседава дори и по време на пандемията от коронавирус.


До 2018 година Романа не изпускаше момент да бъде близо до първата си голяма любов - българския тенисист. Романа дори бе в София, когато Димитров спечели турнира през 2017 година. След това се видя с него в Монако и Ню Йорк. Видя и триумфа му в Лондон.
Словачката е влюбена в българина още от 2008 г. Тя е първата по-сериозна приятелка на Григор. Табак се запознава с него покрай тениса и именно той е първият й мъж. Двамата започват по едно и също време кариерите си, но впоследствие блондинката се отказва заради контузии, а по-късно пробва да се върне на корта. Уви, неуспешно. Сега тя има ново поприще - политиката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама