Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8431443 www.bgdnes.bg

Арест за Надя и Мартин от "All Inclusive"

Любовта се усмихна на героите в миналия епизод на комедийния сериал „All Inclusive“, но трагикомичните препятствия около тяхната морска ваканция все повече се заплитат този петък от 20 ч. по Нова.
Надя (Йоанна Начева), Мартин (Алекс Иванов) и екоактивистите имат голяма и важна кауза, за която са решили да се борят с всички средства, но тяхното усърдие очевидно нарушава интересите на строителния предприемач. Смелите стъпки на младежите добиват все повече гласност, която е неизгодна за мнозина и ще ги изпрати в ареста. Каква е причината да бъдат задържани и дали родителите на Надя ще успеят да я освободят навреме, ще стане ясно в епизода този петък, 10 април.
Любовта окрилява двете семейства Чобанови и Сиромашки, които вече са по-щастливи от всякога. Влюбените успяват да намерят път един към друг, да си простят и да се преоткрият. Проблемът с обърканата им резервация обаче продължава да ги измъчва и те търсят начин да отстояват правата си. Междувременно, в комплекса се появява още едно семейство със същия казус, което ги подтиква да подадат жалба за измама в полицията. Но точно там те се сблъскват с голяма изненада, разбирайки, стъпка по стъпка, къде е разковничето на техния проблем. Кой е общият им враг и има ли начин да се справят с него?
Просветление осенява и малкия Сашко (Силвестър Велячки), който винаги кипи от идеи за интересни начинания. Той стартира бизнес, за да спечели пари, с които да организира специален ден с много забавления за своята приятелка Вики (Александрия Чальовски). В схемата се включват и двамата Тошковци (Любомир Димитров и Стефан Георгиев). Бандата на хлапетата попада в много комични ситуации и предизвиква нова семейна война между родителите на Сашко и Вики.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама