Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8460568 www.bgdnes.bg

В Капките ни следят под лупа!

Само с дисциплина и хитрост можем да победим този "емисар на злото" - вируса

Лили АНГЕЛОВА

"Изключително дисциплинирано спазвам всички правила от щаба на ген. Мутафчийски и в личния живот, освен в работата. Само с отговорност, дисциплина, хигиена и хитрост можем да победим този "емисар на злото" вируса, който ни дебне отвсякъде. И да, в Капките, където постоянно репетирам с участниците, ни следят под лупа дали изпълняваме нарежданията".


Това сподели големият музикант Етиен Леви, който бе хванат в "крачка" от топфотографите на "България Днес" да плаща телефона си, като стриктно ходи с маска и държи дистанция от поне два метра с други хора. "По цял ден съм на репетиции в шоуто. Още с влизането използваме дезинфектанти, ръкавици, маски, следят ни да не се доближаваме много един до друг. Дори като излезеш да пушиш, после пак минаваш през същите защитни мерки. "Като две капки вода" е предаването, което хората чакат, за да се усмихнат малко в тези тежки времена. То има и обяснение - болести се лекуват с клон на медицината наречен "Музикотерапия", както и "Смехотерапия". И най се дразня понякога на политиците, които все се взимат насериозно в опит да запазят благополучието си. Трудно някой може да им повярва, че мислят за народа, но нас музикантите, хората ни слушат. Защото живеят с оптимизма, който им даваме. Ще се преборим, разбира се. Ето аз дори толкова свикнах с тази маска, че си мисля като приключи всичко, как ще живея без да си гледам клепналите уши всеки ден", шегува се естрадният ни изпълнител, който в момента е любим ментор на известните в шоуто "Като две капки вода" по Нова тв.

Реклама


От месец насам Етиен продаде апартамента си в София и заживя в жилището на дъщеря си, но в скоро време ще има свой дом. "С парите от апартамента в кв. "Левски" купих къща в село Житен. Взех я на груб строеж, има много неща за довършване, но децата са до мен и ще я превърнем заедно в уютно и приятно място", споделя още Етиен. И добавя с чувство за хумор, че никой от хората, с които живее като в дядовата ръкавичка не се оплаква от стоенето постоянно у дома. Лидерът на група "Трик" обитава къщата си с приятелка, двама синове и домашния си любимец – каракачанка на година.

Относно завръщането на сцена на триото, фронтменът й продължава с идеята да мисли върху нов аранжимент на стари песни на "Трик", които смята, че ще са доста успешни. "Няма да се съревноваваме с младите, но ще покажем, че и ние още можем", смее се Етиен Леви.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама