Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8517251 www.bgdnes.bg

Мариана Попова на война и с "Гласът на БГ"

Певицата не прости и на Луна: "Плейбек!" 

Мариана Попова се разлюти, "подкара" ги наред риалити предаванията! След Икебаната и сериала "Скъпи наследници", сега на мушка са "Гласът на България" и "Като две капки вода". Непримиримата певица не прощава нито на жури, нито на участници - с големия нож реже!
"Гледам "Гласът на България", тази година има изключително добри гласове. Всъщност по формат е важно треньорът да е поне една идея по-добър от участниците, за да има на какво да ги научи! Въпросът ми е към продуцентите и Би Ти Ви. По какъв критерий избирате треньорите?! Изключвам Иван Лечев, който е великан в музицирането! Не, не се заяждам, просто питам", сподели остро мнение Попова и директно намекна, че треньорите не умеят да пеят.


"Аз гледам на Камелия циците", шегува се по повод на коментара й неин приятел. Оказва се, че и Мариана ги гледа: "Апропо, и аз ги гледам, готини са й циците, и Мишето е много красива, фактите са си факти. Вчера показаха и на Влади дупето и това не ме притесни... Добре са си."
Между другото, преди почти 10 години (през 2011-а) Мариана Попова бе част от треньорския щаб именно в "Гласът на България" заедно с Миро, Ивана и Кирил Маричков, където спечели Стелияна Христова. Тя бе от нейния отбор.
И конкурентното певческо шоу не остава некоментирано, там под прицел е Луна. Ето какво казва Попова за нея: "Тя е била щура и палава като малка. Гласът й е нежен и спокоен! Днес Луна пожела на "Скандау" да бъдат слушани и обичани като нея. Няма как никой да те достигне, Луна! Плейбек. И все пак, докато я има Луна, ще има мир и хармония! Всяка нощ луната умира, за да се роди слънцето... или беше обратното. Абе, Луна да има!".


Режисьорът Максим Генчев направи тактическата грешка да каже, че по негови спомени през 1998 г. в Козлодуй хората били луди по Луна, а Луна пяла прекрасно. Не закъсня отговор от Мариана Попова: "Луна, която пя прекрасно", не може да седи в едно изречение. Според мен си добър в киното и театъра, но музикално не бива да се изказваш".
Мариана Попова пусна и снимка на още две БГ звезди - Лили Иванова и Краси Радков, но... за тях няма критика, а само похвали от нея. Браво!



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама