Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8587568 www.bgdnes.bg

Софи Маринова: Да отварят дискотеките!

Трябва да работя вече, починах си добре

Готова да излезе на сцената е любимката на народа Софи Маринова.
Ромската перла споделя, че чака с нетърпение да отворят нощните заведения и изявите й да стартират отново.
"Вече се чух с шефовете на заведенията, където пея. Още никой нищо не знае. Вече трябва да работим, всички чакаме решение" - разказва Софи пред "България Днес".


Маринова разкрива, че страхът от вируса е преминал и вече е много по-спокойна. Тя дори се е възползвала от отворените салони за красота.
"Вече ходих на маникюр и педикюр. Това бяха нещата, които много ми липсваха във времето на изолация. Като всяка жена обичам да се глезя с подобни процедури" - смее се Софи, категорична, че е оптимист и вярва, че всичко ще се нареди и за българите предстоят добри времена.
Софи, която вече е готова да излезе на сцената, се чувства отпочинала. Казва, че е заредена с нови сили за работа. Седем години след излизането на последния й албум, певицата е започнала работата по нов.
"Записвам нов албум, намерих време и мотивация. Мечтата ми е да е готов за рождения ми ден декември месец" - положително настроена както винаги е Софи.
Ромската перла прекарва времето с най-близките си. Със сина й Лоренцо и любимия й мъж Гринго са заедно постоянно и наваксват времето, когато ангажиментите на Софи са ги разделяли.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама