Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8602413 www.bgdnes.bg

Братя Аргирови прибраха децата си в България

Няма да са постоянно тук, твърдят близнаците

Синовете на Благовест и Светослав Аргирови се прибраха в България по време на карантината и все още са тук, научи "България Днес".

Синът на Светослав преди пандемията живееше в Нидерландия и следваше хотелиерство в тамошен ВУЗ. Щом долетя у нас, младежът изкара 14-дневна пълна изолация и едва след това получи правото да се разхожда из столицата ни и да се среща с хора. За двуседмичната карантина на мъжкия си наследник певецът нае апартамент в кооперацията, в която дом има и самият той. В същия блок е и брат му Благовест със семейството си.
"Много се радвам, че сме всички заедно под един покрив. Момчето ми в момента се труди упорито върху дипломната си работа", сподели пеещият близнак. И допълни, че тази седмица ще излезе новата песен на дуета Братя Аргирови. Парчето ще се завърти и по радиата след 20 май.
Другият от дуета – Светослав, също приюти наследника си вкъщи. Той е първият дядо от дуета. 27-годишният му син Александър го дари с внук, а доскоро младият татко живееше в Норвегия, където е пилот. По време на цялата карантина и липсата на полети момчето заедно със съпругата и сина си изкара пандемията в България.


Миналата година по това време легендарният дует Аргирови се върна на сцената, след като изпълни парчета в концерта на Стефан Димитров по повод на юбилея му. Тогава най-известните близнаци от соца споделиха, че отново започват да правят песни и се готвят за албум, който трябва да излезе в края на тази година. Аргирови вече са заедно, след като Светослав окончателно се прибра от Норвегия, след като се пенсионира. Благовест пък има строителен бизнес у нас, но бе спрял със сценичните изяви. "Може да направим старите ни песни в нов аранжимент и да ги издадем, тъй като много от хората се радват именно на тях. Мислим по въпроса", сподели Благовест, единият от великолепния дует Аргирови.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама