Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8616325 www.bgdnes.bg

Лили Иванова подновява концертите си през юли

Звездата на българската естрада Лили Иванова и супергрупата Фондацията се връщат на сцената през юли, ако ситуацията с коронавируса го позволява..

Първият концерт на певицата е обявен за 15 юли на езерото в Панчарево, а Кирил Маричков и колегите му все още не са казали на коя дата ще се срещнат отново с феновете си. Засега единствено са потвърдили, че ще свирят на празниците на изкуствата в Созопол - Аполония, на 6 септември.

Реклама

"Благодарим ви за многото въпроси кога ще свирим отново. Ако всичко е наред, от юли започваме. До края на октомври ще бъдем тук, а после (ако и извън България всичко е наред) и по света. До скоро!", написаха на официалната си страница във Фейсбук Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони и Славчо Николов. От началото на извънредното положение през март музикантите радват почитателите си, публикувайки в социалните мрежи свои концертни изпълнения и се надяват до края на годината да имат възможност да изнесат концерт в зала 1 на НДК.

Дотогава ще пълнят летните театри, както ще прави и примата Лили Иванова. През март тя каза, че е променила датите на турнето си с оглед на ситуацията, но не е променила плановете си да радва почитателите си. На 15 юли е изявата й в ресторант на Панчаревското езеро, а от 12 август започва да обикаля летните театри из страната, съобразявайки се със заповедите, които министърът на здравеопазването е издал.

"Уважаема публика, скъпи приятели, всички дати за турне 2020 на Георги Христов се запазват! В някои от градовете още се уточняват местата за провеждане", написа в официалния си профил и Георги Христов. Изпълнителят се завръща на сцената на Летния театър в Горна Оряховица на 3 юни като напомня, че концертите ще се провеждат със стриктно спазване за безопасност и всички закупени билети ще важат без презаверяване, пише Телеграф.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама