Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8616348 www.bgdnes.bg

Зетят на Калин Сърменов става кръчмар

Зетят на актьора Калин Сърменов - Сашо Илиев, ще става кръчмар.

Той е взел под наем за предстоящия морски сезон ресторант в морския курорт Лозенец и вече дори стяга помещението за скорошно откриване. Въпросното помещение има прекрасна гледка към морския бряг и се намира над известния нощен клуб Hacienda beach. Според запознати в ресторанта ще се предлагат главно деликатеси и морска кухня.

Зетят на Милото и щерка му разчитат, че клиентите им ще са най-вече от арт средите, тъй като повечето от тях дори имат имоти в Лозенец или региона. Илиев има опит в ресторантьорството, тъй като с баща си Петкан Илиев въртят един от най-оборотните ресторанти в центъра на столицата. В курорта пък вече се коментира, че тази година и Калин Сърменов най-вероятно ще избере Лозенец за своята почивка, за да е близо до щерка си, която е в очакване на първата си рожба.

Дария и съпругът й ще стават родители в разгара на лятото, но засега не издават пола на първото си отроче. В начлото на годината двамата се нанесоха в ново, по-голямо жилище и съвсем скоро ще ремонтират детската стая, пише Телеграф.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама