Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8618610 www.bgdnes.bg

Лечителката Соня Заварчик предупреди: Наско да внимава с парите и хората

Прочутата лечителка и ясновидка Соня Заварчик е голяма почитателка на „Левски“ и лична приятелка с покойния Георги Аспарухов – Гунди. Специално за читателите на „България Днес“ тя пророкува какво бъдеще очаква клуба.

- Г-жо Заварчик, какво ще се случи с „Левски“?
- С акциите станаха големи циркове, но все още трябва законно да ги оправят. Божков ще ги даде на Наско. Не мога да повярвам, че намесват „Левски“ в техните изгодни цели. Грозно е. „Левски“ при всички случаи ще остане. Не е проблем кой е дал парите а клуба. Отборът ще продължи да съществува и ще се докаже.
Наско Сираков ли е човекът, който ще вдигне клуба?
Наско е левскар, но трябва много да внимава с парите и хората. Доста емоционален е. Първо действа, а после мисли. Промени се доста след края на футболната кариера. Стана по-нервен. Има нужда да е по-спокоен. Дано да се разбере с левскарите. Точен и справедлив човек. Готов е да даде всичко от себе си и ще иска резултати.
- Каква ще е съдбата на Васил Божков?
- За какво ще осъдят Божков? Той е търговец от край време. Спекулират много по негов адрес. Закупувал си е разни експонати. Искаше да запази всичко това за България. Държавниците направиха най-голямата грешка, като се опитаха да му унищожат колекциите. Страхуват се тези, които са нагазили в дълбоки води. Божков си гледа интереса. Математик е. Изчислил е всичко. Точен и премерен в печалбите на пари. Който иска да го обере, нормално е да му вдигне мерника. Миню Стайков как го ограбиха? Във Франция имаше най-хубавия пазар. Беше си купил лозя, имаше фирми.
- Кой ще бъде избран за президент на БФС?
Боби Михайлов го свалиха. Сега остава да сложат Кобрата на негово място. Той с Андреа е на приливи и отливи. Обвиняват го, че има любовници. А тя па така е стояла? Извинявай! Пак ще се съберат. Кобрата е малко така… нали го знаеш. Но по душа е добър човек. Силен и добър.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама