Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8638150 www.bgdnes.bg

Краев стриже къдриците

Футболният национал Божидар Краев не жали средства и време, за да поддържа буйните си къдрици. Той често ходи при своя личен фризьор, който да го подстригва и да оформя прическата му.

През юни врачанинът ще навърши 23 години. Когато играеше в "Левски" като юноша Краев беше доста по-късо подстриган, но откакто отиде в датския "Мидтиланд" започна да пуска дълга коса. Визията му е досущ като на бразилския национал Давид Луиш.

Реклама

През този сезон Божката рита за португалския "Жил Висенте", където е открил талант във фризурите.

"Майсторът на ножицата", споделя самият Краев и показва кадър от сложната процедура по обработката на гривата му. И двамата с фризьора са с маски по време на подстрижката. Името на стилиста е Уго Корея и той има за клиенти и други популярни спортисти на Иберийския полуостров.

"Много ти благодаря, приятелю. Изпитвам огромно възхищение към теб, ти имаш огромно сърце", отвръща фризьорът към българина.
Краев се е вманиачил още повече по прическата си, след като срещна любовта в лицето на чаровна тайландка. Тя е луда по къдриците му.

Идната сряда се очаква Божката отново да излезе на футболния терен в официален мач. На 3 юни се подновява португалското първенство, а неговият отбор "Жил Висенте" ще гостува на "Портимонензе".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама