Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8647452 www.bgdnes.bg

ОН КЛИНИК България - Ние сме тук, винаги с грижа за вас advertorial icon

Засиленият акцент върху новия коноравирус отслаби вниманието върху симтоми, които ни дава тялото. Много хора пренебрегват първоначалните сигнали на новопоявили се заболявания или тези на хроничните, съществуващи състояния. Отлагането на решението да посетим специализиран лекар, дава ход на развитие на вече проявена симптоматика. Ако има индикация на проблем и се отлага проследяване и състоянието се задълбочава. За да успеят специалистите бързо, навременно да го овладеят, пациентите трябва да се отнасят сериозно към здравето си и да се обръщат към лекар винаги, когато открият отклонения от обичайното си състояние.

В Он клиник България не работят спешни отделения, съответно Ковид и пулмологични отделения. Осигурени са всички задължителни противоепидемични мерки и рискът от инфектиране на практика не съществува. Това означава ЗЕЛЕН коридор за всеки пациент: няма засичане с други пациенти. Медицинският персонал е специално ангажиран с посещението Ви в клиниката и адекватно решение на проблема на всеки пациент.

Екипът на Он клиник България подсигурява внимание и персонална загриженост за вашето здраве - от проследяването на проблема по време на прегледа до неговото бързо овладяване. Ние сме тук, близо до вас!

БЕЗОПЕРАТИВНО и безболезнено лечение на ХЕМОРОИДИ

Гарантирано ИНОВАТИВНО решение на проблеми с мъжка ПОТЕНТНОСТ

УНИКАЛНО лечение на ПСОРИАЗИС без хормони, утвърдено в международна медицинска практика на ОН КЛИНИК по света

Лечение на труднозарастващи рани на краката

Не чакайте, забравете за дискомфорта и си планирайте едно хубаво ЛЯТО!

Запис на час

0700 1 19 19

0885 488 088

или през он-лайн платформа с 24-часов достъп:

https://onclinic-bg.com/

Реклама
Реклама
Реклама