Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8652853 www.bgdnes.bg

Фолкмашината Снежина зове: Отворете кръчмите!

Там няма коронавирус, време е за купон

"Отворете кръчмите и дискотеките! Всички да се забавляваме дружно в заведенията! Там няма коронавирус. Мерките са разхлабени достатъчно, а хората имат нужда да се веселят и да отпуснат най-накрая напрежението."

За това призова пред "България Днес" фолклегендата Снежина. Изпълнителката на тоталните и непреходни хитове "Секс машина" и "Леле мале" е категорична, че зажаднелите за веселба и буйни ритми хора трябва да се завърнат в кръчми, механи, ресторанти и всякакъв друг тип заведения без тераси и външни градини.

Реклама


В понеделник официално отвориха ресторантите и кафенетата със закрити помещения. По неофициална информация нощният живот на София трябва да се завърне в средата на месеца.


"Всички данни вече сочат, че тази епидемия си отива, и няма проблем и кръчмите да се пълнят с хора. Почистват се и се дезинфекцират максимално старателно и отговорно, така че всички да бъдат спокойни", споделя пред вестника изпълнителката.


Снежина пее в една от хитовите столични механи, която близо три месеца е заключена заради кризата с Ковид-19. Дезинфектанти, шлемове и маски са строени до менютата. Така въоръжени, "Български ритми" се надяват оборотите им да се възвърнат към обичайните нива.


"Никой от мен и колегите не ги е страх от тази зараза. Готови сме да забавляваме хората. Всички имаме нужда от това", споделя Снежина, която в дует с Марко са едни от най-легендарните изпълнители в попфолка от 90-те и до днес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама