Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8702764 www.bgdnes.bg

Зара e на ръба след развода

Другарки я измъкват от нервната дупка

Йогата спасява Зара от нервен срив. Само за няколко седмици животът на бившата брадърката се преобръща наопаки.

Проблемите идват един след друг за Светлозара Димитрова, както е името на бръмчалката.
В началото на годината бракът на палавата брюнетка и лекоатлета Ерик Уотсън се разпадна. Налага се Зара да се премести от Австралия, където с бившия й живееха. И първата жена, правила секс в къщата на "Големия брат", набързо се засели в Бахрейн.

Реклама


Напрежението и стресът покрай разделята с Ерик идват в повече на Зара. Тя е на ръба. Изпада в депресия след проваления брак с лекоатлета. Зара няма желание за нищо.


Приятелки се опитват да измъкнат брадърката от дупката, в която се намира. Познати я карат да се насочи към йогата. Според тях с медитация и упражнения брюнетката ще забрави набързо всичките си проблеми.
Зара приема идеята и се записва на скъпоплатен онлайн курс за начинаещи. Още след първите сеанси брадърката се чувства по-добре от преди. Напрежението у нея бързо намалява. Тя напълно забравя за проблемите и за разделята с Ерик.


Зара напредва адски бързо в йогата. Тя супер много се запалва по изкуството. И всеки ден отделя все повече време за упражнения.
За кратко бившата брадърка става на "ти" с йогата. Сексапилната брюнетка прави невероятни неща. Зара може да задържи цялата си тежест само на едната си ръка, докато краката й са върху тялото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама