Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8733414 www.bgdnes.bg

Меси и Гризман се хванаха са гушите

Напрежението в "Барселона" достигна връхната си точка, след като звездите Лионел Меси и Антоан Гризман са стигнали до бой по време на тренировка, пишат медиите в Испания.

Конфликтът е бил толкова нажежен, че се наложило наставникът на каталунците Кике Сетиен да влиза в ролята на умиротворител и да ги разтърве.

Реклама

Публична тайна е, че Меси и Гризман не се разбират, а Лео иска клубът да си върне Неймар от "Пари Сен Жермен". Французинът пристигна в Барселона миналото лято, като за привличането му "Барса" плати на "Атлетико" (Мадрид) 120 млн. евро. Гризу се представя под очакванията, което отчасти се дължи на неразбирателството му с Меси и Луис Суарес.

Интерес към него не липсва, но цената на 29-годишния играч може да отблъсне клубовете заради усложнената финансова ситуация след пандемията.

На "Камп Ноу" предстоят доста промени, като е почти сигурно, че Филипе Коутиньо ще напусне клуба. "Барселона" продължава да чака оферти за бразилеца, като ръководството е склонно да смъкне още цената му. Коутиньо играе под наем в "Байерн" (Мюнхен), а германците имат право да го откупят за 100 милиона евро, но това няма да се случи. Интерес към него има от "Челси", "Тотнъм" и "Нюкасъл", като и трите английски клуба искат да го вземат под наем.

Според испанския "Спорт" ситуацията в "Байерн" е такава, че германците са склонни да задържат бразилеца, но само при наем, в който да се дели заплатата на футболиста с "Барселона".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама