Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8744322 www.bgdnes.bg

Щерката на Блатечки куфее на бала

 Красивата Катерина пие, пуши и се забавлява на макс

В секси червена рокля щерката на Асен Блатечки – Катерина, се раздава на макс на абитуриентския си бал, видя "България Днес".

Девойката и съучениците й отпразнуваха края на училищните години с щур купон, от който спомените ще се помнят дълго. За радост на зрелостниците и напук на НОЩ и препоръките за спазване на дистанция, Катерина и приятелите й са във вихъра на партито цяла нощ.

Реклама


Блатечка, която е плод на любовта между актьора и бившата му жена Катерина, е възприела от родителите си лошия навик да пуши цигари. Не е ясно дали е само за празничната вечер, но младата хубавица се показва с чаша шампанско в ръка и цигара. Със съучениците й са натъпкани в луксозна лимузина и с цяло гърло броят до 12. Купонът на младоците е продължил в известна чалготека до зори.


От известно време девойката има нова страст и това е гримирането. Блатечка често експериментира върху лицето си и доказва, че има дарба. И за своя бал тя се е доверила на себе си и изглежда перфектно.
Катето завърши елитна столична гимназия.

Близки до семейството издават, че плановете й са да продължи обучението си в чужбина. Първоначално девойката ще се отдаде на лятна почивка след натоварената и нетипична последна учебна година.
Пожелаваме й успех!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама