Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8752080 www.bgdnes.bg

Суарес скочи на треньора на "Барса"

Нападателят на "Барселона" Луис Суарес скочи на треньора Кике Сетиен след разочароващото 2:2 в гостуването на "Селта". Равенството отдалечава каталунците от титлата - "Реал" щеше да изпревари големия си съперник с две точка при победа в гостуването на последния "Еспаньол" късно снощи. До края остават шест кръга. Срещу "Селта" Суарес вкара два гола, но грешки в защитата позволиха на опашкаря да стигне до точката.
"Всичко беше в наши ръце, а сега трябва да чакаме "Реал" да сбърка - каза ядосаният Суарес. - Усещането е разочароващо, чувстваме се безсилни. Защо в две поредни гостувания не можем да победим? За това попитайте треньорите. Те трябва да анализират, ние даваме всичко от себе си на терена. Като гости изпускаме важни точки, в предишните сезони не го правихме." 


Суарес бе сменен към края на мача от Антоан Гризман, като малко след това "Селта" вкара изравнителния гол. А критиките към треньора Кике Сетиен все повече се засилват. Наскоро срещу наставника се изказа и бившата звезда на каталунците Ривалдо.
Същевременно символът на "Барса" Лео Меси бе поканен в германското първенство от легендата Лотар Матеус. "Ако не харесвате Меси, тогава той може да се премести в Германия - каза световният шампион. - Ще го приемем с отворени обятия и ще му дадем паспорт. За нас ще е удоволствие! Ще се радваме, ако Лео се озове в Бундеслигата."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама