Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8752107 www.bgdnes.bg

Роналдо на яхта за 15 млн. паунда

Звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо си подари кратка почивка между мачовете. След като се разписа при победата над "Лече" с 4:0 в петък, той и половинката му Джорджина Родригес прекараха уикенда на луксозна яхта на стойност 15 млн. паунда. Наемът й за седмица излиза 180 000 паунда.
Влюбената двойка се наслаждаваше на слънчевите лъчи на палубата. Джорджина качи няколко снимки от романтичното им бягство край бреговете на Италия в социалните мрежи.
Едно от спиранията на яхтата "Африка I" е било на пристанището на град Виареджо. След акостирането влюбените отседнали за нощта в тузарски хотел. 


Преди да се отправят на романтичната почивка, Роналдо, който наскоро влезе в клуба на милиардерите, си спечели куп бъзици от съотборници. Причината бе изборът му на тоалет. Той позира с летен комплект на Louis Vuitton на стойност 1250 паунда. Шарените му одежди бяха осмени от няколко играчи на "Юве". Клаудио Маркизио коментира само чрез употребата на емотикони, които представляват заливащи се от смях лица. Леонардо Бонучи написа "невероятно" и постави картинки на човек, който се държи за главата. 
"Стига, бе, братче... Добър стил, не съм сигурен", написа Медхи Бенатия и добави усмихнати емотикони.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама