Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8753592 www.bgdnes.bg

Нова любов теши бившата снаха на Баретата

Никол Толева обикаля софийските барове с Коко

Нова тръпка намери Никол Толева, която бе на път да стане снаха на кримигероя Златко Баретата покрай връзката си със сина му Алекс, научи "България Днес".
Повече от година Никол страда, тъй като тежка болест погуби известния наследник. Момичето пуска сърцераздирателни постове в социалните мрежи по изгубената си любов, продължила 6 години. След това се окопити и впрегна таланта си на моден дизайнер и направи бизнес - да помага на богатите с облеклото в ролята на личен асистент.
Покрай призванието си Никол среща и новата си любов - Никола Николов, който е почти толкова популярен в инстаграм като половинката си. В последния месец двамата официализират отношенията си и споделят общи снимки от заведения и разходки. Никол и Никола не се свенят да си разменят сърчица и да се обясняват в любов. "Г-н и г-жа Блясък", е посланието на първия общ фотос в профила й. Новата звездна двойка запълва времето си не само с обикаляне на барове, а и с романтичен пикник в гората.


Това далеч не означава, че младата фешън икона е забравила за Алекс. Заради връзката си с него тя стана като част от фамилия Иванови. Наскоро грациозната дама, която обикаля световните модни столици, се завърна в София и отскочи да види роднините на покойното си гадже. Никол пусна снимка с братята на Алекс - Иван и Златомир, а също и с майка им Калина. Половинката на Баретата подкрепя бившата си кандидат-снаха. Те се сближиха и покрай общата мъка по Алекс. "Няма думи, които ясно изразяват чувствата, които изпитвам към теб! Нито пясъкът, нито водата, нито въздухът могат да се сравнят с големината на нашата Обич. Обичахме се през всяка усмивка, също толкова силно както и през всяка сълза. Така и сега, Алекс, ще минем и през това, защото ти си най-силният човек, когото някога познавах, а аз се научих да бъда такава заради теб! Смъртта може да ни е разделила сега, но в сърцето ми ти ще си жив вечно! Ти ме наричаше своя ангел, а сега ти ще бдиш над мен!", написа Никол по адрес на голямата си любов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама