Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8758374 www.bgdnes.bg

Синът на Къци стана учител

Асен ще преподава онлайн уроци по китара

Най-големият син на Къци Вапцаров, Асен, сбъдва още една от мечтите си. А именно да преподава музика. Целият живот на Асен е свързан с творчеството и музиката, но едва сега той набира смелост да предаде знанията си на по-неопитните и малки таланти.
"След множество запитвания реших да стартирам онлайн уроци по китара. Можем да свирим джаз, рок, соул, поп, както и други модерни стилове от начинаещи до напреднали. Независимо от нивото ви ще съм щастлив да помогна да станете по-добри в стиловете, акордите, импровизирането или просто за съпровода. Свържете се с мен, ако се интересувате или споделете с приятел, който иска да натрупа знания", сподели в личния си профил в мрежата Асен.
Досега Асен се занимаваше основно с композиране на музика в Холивуд. Синът на Къци композира за едни от най-скъпите реклами на спортното събитие "Супербоул". Зад гърба си вече има написана музика за над 20 филми, сериали и видеоигри. Работил е с най-голямото име в холивудската музика Ханс Цимер, като след дълъг кастинг е избран сред 100 души да стажува в студиото му.


"Музиката е моят живот, това искам да правя занапред", обяснява лаконично младият композитор. За Асен любовта към музиката идва още в ранното му детство, когато майка му често му е пеела, а баща му е свирил любителски на китара.


Днес синът на Къци е набрал достатъчно смелост в себе си, за да предаде наученото от светилата в музиката на по-младите и неуверени музиканти.




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама