Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8758424 www.bgdnes.bg

Николета изненада Ники М. за ЧРД

Валери Божинов рецитира пожелания за баджанака си

Купон далеч от Доминикана спретна Николета Лозанова за Ники Михайлов.
Вратарят, който чукна 32 г. в неделя, получи парти изненада от плеймейтката. В известен столичен бар НиЛо кани най-верните приятели на Ники, както и цялото му семейство. Макар последните години да отбелязват празника с пътешествия до екзотични дестинации, пандемията принуди звездите да се закотвят задълго в родината. Николета, която трудно се примирява с липсата на екзотика в живота си, реши все пак да организира тържество в столицата.
Сред гостите на частното парти се открояват Емилия и половинката й Жорж Башур. Двамата танцуват по време на изпълненията на гласовитата победителка от "Х фактор" Христиана Лоизу. Певицата е сред любимите на Ники М. Гологлавият футболист остава изключително доволен след изпълненията на любимите му парчета.


Боби Михайлов също поздрави сина си и присъства на партито. Ники специално кани баща си заедно да духнат свещите на тортата. Редица левскари и техните семейства са поканени от Николета. Дъщерята на вратаря Димитър Иванков Стела се поразкърши заедно с плеймейтката.
Виртуален поздрав изпрати и Валери Божинов. Бившият съпруг на настоящата жена на Ники Михайлов изрецитира пожелания към колегата си от "Левски". Типично в свой стил Божинката декламира пред камерата на личния си телефон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама