Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8782739 www.bgdnes.bg

Франко Неро сваля Дарина Павлова

На фестивал в Иския, Италия

Изпраща й частния самолет, за да дойде в Италия, обсипва я с цветя и покани за вечеря

Италианската легенда Франко Неро ухажва Дарина Павлова. Звездата отдавна си падал по българката, но едва сега се решил на по-смели стъпки. Франко Неро непрекъснато засипвал Дарина с цветя, а съвсем наскоро й е пратил личния си самолет, за да може Дарина да долети при него в Италия, където двамата ще участват във филмов фестивал. Заедно със самолета Франко пратил и покана за вечеря на четири очи. Това научи "България Днес" от пиара Мартин Райков, който присъства лично на кинофестивала в Иския, Италия, който започва от 12 до 19 юли тази година.

Реклама


79-годишният Неро, превърнал се в киноикона с "Джанго" на Серджо Корбучи, има зад гърба си половинвековна кариера в киното с близо 200 филма. От години той си пада по нашенката, но чак сега за изненада на папараците изпратил частния си самолет на Дарина да дойде в Иския и дори бил човекът, който отново да я покани в борда на директорите на феста.
Всички режисьори, които са работили с Франко Неро, го определят като "кинозвяр" и споделят удоволствието от присъствието му на снимачна площадка, но в личния си живот актьорът бил изключително срамежлив. И миналата година той изпращал цветя на Дарина, но с днешна дата дори я поканил на вечеря в началото на фестивала.


В момента Павлова е сама, а мъжът, спряган за нейно гадже - Джулио Берути, отдавна вече не движи под "нейното крило".
"Само приятели сме с него, не смятам да давам повече обяснения", отвърна Г-жа Мулти на въпрос на италиански журналист гаджета ли са с младата филмова звезда малко преди Нова година.
За годеник на Павлова бе спряган и мениджърът й Сандро Рубини, но в крайна сметка се оказа , че той има друга сериозна връзка, която се развива далеч от погледа на Дарина. Самата актриса всяка година идва за фестивала в Италия, като този път ще й е за 18-и пореден. Заради възникналата пандемия от COVID-19 събитието промени формата си и се преименува на "Иския смарт филм 2020", а младите холивудски актьори Роман Грифин Дейвис и Федерико Иелапи, изпълнители на главните роли в хитовите филми "Джоджо Заека" и "Пинокио", ще са звездите на фестивала край бреговете на Неапол.


"Даваме началото на кинофорума с тези прекрасни момчета, два уникални таланта, които омагьосаха света. Ние ще ги наградим в името на новото поколение, а в този конкретен момент присъствието им в Иския ще бъде знак за оптимизъм и прераждане", сподели продуцентът Тони Ренис, почетен президент на събитието.
Италианската актриса и продуцент Каролина Роси, дъщеря на покойния легендарен сценарист и режисьор Франческо Рози, ще е шеф на журито и президент на фестивала. Миналата година тя представи документален филм за баща си по време на кинофестивaла във Венеция. Част от прожекциите по време на кинофестивала ще се провеждат сред историческите забележителности на острова - Иския Порто и Дел Виторие оф Форио. Както вече стана ясно, в почетния борд освен Дарина Павлова влизат и продуцентът Ави Лернър, Черил Буун Исаак - бивш шеф на Академията за филмови изкуства и науки (AMPAS), холивудският продуцент Марк Кантън, който има във филмографията си почти 400 игрални филма ("300", "Хрониките на Спайдъруин", "Невъзможно бягство", "Война на боговете"), Франко Неро, датският режисьор Биле Аугуст, италианският продуцент Андреа Лeрволино, канадският режисьор и сценарист Пол Хагис, английската актриса и режисьор Труди Стайлър и италианският филмов сценарист Енрико Ванзина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама