Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8784657 www.bgdnes.bg

Гущерови стават конкуренция на Динко

Християн и Светлана стартират бизнес с автокранове и самосвали

Конкуренция на Динко от Ямбол стават Християн и Светлана Гущерови.
Светската двойка стартира нов бизнес. Той е свързан с отдаване под наем на автокранове и самосвали. Гущерови ще пренасят и разтоварват товари на специални камиони с тегло до 13 тона.
Със същото се изхранва и бившият брадър Динко Вълев.
Светлана и Християн основават фирмата "СХГ Фешън Груп". Първите букви от нея са инициалите на двойката.


Фирмата е изцяло семейна. В нея не фигурират други лица освен младото семейство Гущерови. Звездната двойка са съдружници в нея, а половинката на плеймейтката притежава 51% от нея.
Фирмата е с капитал от 100 лева, показа проверка на "България Днес" в Търговския регистър. Създадена е преди месец. Седалището е в село Енина, община Казанлък.
Интересно е, че това е първата и за двамата фирма досега, показват данните в Търговския регистър. Милионерският наследник се е занимавал с не един или два бизнеса, ала все са били на друго име. Част от бизнесите на Гущеров му носят хиляди левове печалба.
Напук на слуховете, че Християн е пред фалит, той закупува редица чисто нови камиони, самосвали и бусове. Част от техниката още е с чужди номера и не е регистрирана в България. Вложенията на бизнесмена са на стойност стотици хиляди левове.
Гущерови наемат шофьори, които да обикалят из цялата страна, както и още няколко работници в новата си фирми.


Идеята на звездната двойка да се захване с новия проект им идва покрай карантината. Християн има огромен бизнес нюх и решава, че е точният момент, за да се заеме с подобно начинание. Той внимателно проучва пазара и разбира, че именно с превози в момента се вадят яки пачки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама