Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8786385 www.bgdnes.bg

Сръбската сексбомба иска да пее на Гришо

Ще му изпълня "Луда по тебе", казва турбофолк звездата Теа Таирович

Сръбската турбофолк звезда Теа Таирович обяви, че иска да попее на българския тенисист Григор Димитров. Мадамата дори се съгласява това да бъде парчето "Луда по тебе" на Камелия, което е любимо и на сръбската тенис звезда Новак Джокович.
"Разбира се, че ще го направя за Гришо, защо не! Пея всичко, което хората ме помолят", признава пред "България Днес" последната дуетна половинка на трагично загиналия Шабан Шаулич. Теа бе на една сцена с него минути преди легендата да си отиде в автомобилна катастрофа.
"По принцип не следя особено много спорта, но знам за Григор. "Луда по тебе" и в сръбската, и в българската версия е абсолютен хит у нас. Хората в нашия регион знаят наизуст вашия вариант и го пеят. Лично аз бих се радвала да имам една такава песен в бъдеще", казва още сексбомбата. 24-годишната фурия признава, че сърцето й е свободно.
"Трудно ми е да определя кои мъже са по-красиви - сърбите или българите. Все още не съм опознала добре вашите. В момента нямам гадже. Свободна съм и за първи път от много години и се наслаждавам на това. Фокусирам се изключително върху кариерата, а истинската любов вероятно ще се появи отнякъде", убедена е надарената изпълнителка от град Нови Сад.


Съвсем наскоро нейна колежка подлуди таблоидите в западната ни съседка, след като не отрече слухове за връзка между нея и Гришо. Милица Павлович намекна, че между двамата наистина би могло да се случи нещо.
"Радвам се, че ме искат за снаха и че съседната страна има хубаво мнение за някой от нашия район. Чух обаче, че Григор е заразен, така че от потенциална среща и любов няма нищо да излезе засега. Той е бил с Никол Шерцингер? Е, не ме скарвайте с нея, обичам я", бяха думите на синеоката Милица.
Припомняме, че Григор Димитров се зарази с КОВИД-19 именно по време на визитата си в Сърбия по-рано това лято, когато бе гост в турнира на своя приятел Джокович.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама