Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8796593 www.bgdnes.bg

Дилета шляпа по голия Ибра

Любопитна и провокативна реклама заснеха заедно най-сексапилната спортна репортерка в Италия Дилета Леота и голямата звезда на "Милан" Златан Ибрахимович. Двамата застанаха зад камерата в клип на популярна компания за индивидуални фитнес тренировки.

За целта красивата италианка нахлузи боксови ръкавици и започна да удря плочките по корема на Ибрахимович. Футболната звезда е гол до кръста, само по татуировки. Впоследствие се оказва, че Дилета сънува, тя се събужда в леглото, а до нея е самият Златан, който й предлага да й стане личен треньор. След това започват яки упражнения. Италианката и шведът споделиха клипа в социалните мрежи и това предизвика вълна от позитивни коментари.

Реклама

"Дори и такива като мен, които винаги са на път, най-накрая могат да имат личен треньор винаги на разположение. Персонализирани тренировки и уроци на живо, накратко всичко, което трябва, да поддържам форма. Какво чакате, действате, иначе ще кажа на Ибра", шегува се Дилета.

Не е тайна, че русата хубавица е фенка на "Милан" и отразява мачовете на отбора от стадион "Сан Сиро". Само преди дни нейният любимец вкара гол за паметния обрат с 4:2 над големия съперник "Ювентус".

Интересно обаче дали съпругата на Златан е останала особено доволна от интимните кадри в рекламата. Именно 49-годишната Хелена Сегер настоя пред мъжа си да се завърнат в Милано, след като договорът на Ибра с американския "Лос Анджелис Галакси" изтече.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама