Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8813821 www.bgdnes.bg

Пускат феновете на стадиона в Англия

Новият сезон в английската Висша лига по футбол ще започне с фенове по трибуните. Страхотната новина разпространяват някои от най-реномираните издания на Острова.
Заради пандемията от коронавирус в момента първенството се доиграва при закрити врати, но атмосферата по време на мачове е тягостна. Поради тази причина ръководството на Висшата лига вече е изпратило предварителна информация до клубовете, която касае организацията за следващия сезон. Официалното решение се чака да бъде обявено до дни.
По предварителни информации ще отпаднат част от строгите епидемични мерки. Така на стадионите ще бъдат допускани фенове до 40% от капацитета на трибуните.
Припомняме, че заради дългото прекъсване стартът на сезон 2020/2021 бе отложен. Първият кръг е насрочен чак за 12 и 13 септември. Все още остава да се доиграят мачове от последните 3 кръга в настоящата кампания от Висшата лига. Особено ожесточена е битката за местата в топ 4, които гарантират класиране в групите на Шампионската лига.
"Челси" взе ценен успех с 1:0 над последния в класирането и вече изпаднал тим на "Норич". Мениджърът на "сините" от Лондон Франк Лампард призна, че борбата ще е ожесточена до края. "Ливърпул" вече си гарантира шампионската титла, а "Манчестър Сити" е твърдо със сребърните медали. За останалите две позиции се борят "Челси", "Лестър" и "Манчестър Юнайтед".
"Трудно е да се каже кой ще завърши в топ 4. Това е Висшата лига и няма лесни мачове. Нормално е да има нервност", коментира след успеха Лампард.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама