Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8843707 www.bgdnes.bg

Певицата Роси Кирилова: Бог не рече да имам деца

57 г. навърши изпълнителката без нито една козметична операция

57 години навърши неостаряващата Роси Кирилова без нито една козметична операция, научи "България Днес". Рождения си ден певицата изкара в компанията на любимия мъж Георги Начев в къщата си край София.
"Така е. Не съм особено суетна, но и не съм никак лесен характер, но Жоро знае как да ми извади душата с памук. За него всеки ден благодаря на Бог, че го имам", споделя певицата.
През годините неведнъж се е говорило за това, че Роси Кирилова и съпругът й Георги Начев нямат наследници. Спрягали са се какви ли не теории - от това, че певицата не може да има деца, до това, че не иска да има такива. Изпълнителката обаче се е научила да приема нещата от живота философски и това я прави щастлива. В крайна сметка истината е, че Роси Кирилова и текстописецът винаги са искали да станат родители. Това признава самата изпълнителка, която вече се е научила да гледа философски на нещата. "Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка, а той баща. Кой нормален човек с партньор до себе си не иска деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни дари с такива и аз съм убедена, че е имало защо да бъде така. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, защото само така ще бъдеш щастлив и ще направиш щастлив и човека, когото обичаш", убедена е Роси. Близки до двамата обясняват, че през годините Георги Начев нито веднъж не й е изневерил, а на брака им могат да завидят всички.
"Тя е като тигрица за него. А той е нейният коректив", смятат колеги на певицата.


В момента Роси си почива, като последно миналата година тя бе част от турнето "Звездите на България". Малко преди началото му пък за първи път бе на екскурзия в Тенерифе. Там отбеляза и рождения си ден.
"Около мен винаги има животни. Обожавам ги. Сигурно много хора са така, но вероятно не са така болезнено чувствителни към съдбата на всяко едно, както съм аз", признава Роси Кирилова, която дълги години води единственото специализирано предаване по БНТ "За животните с любов".



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама