Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8858047 www.bgdnes.bg

Силиконови гърди №1 иска родно Барби

Страхува се от операция, избира между най-опитните пластични хирурзи

Силиконови гърди №1 иска да притежава българското Барби!
Желанието на Андреа Иванова, след като стана горда притежателка на най-големите устни в целия свят, сега е да увеличи гърдите си до фамозни размери. За целта бургазлийката, която е студентка в Софийския университет по специалността "Немска филология", вече прави консултации с най-изявените имена в пластичната хирургия у нас.
"Моето желание е да сложа по 900 кубика силикон във всяка гърда. Или общо 1800. Но лекарите ме съветват при първата интервенция да се вкарат около 600 - което прави 1200 общо. За да се види как ще се възприеме от тялото и дали всичко ще бъде наред. А след това при втора операция да се сложи още количество силикон според еластичността на кожата и други фактори", сподели пред "България Днес" блондинката, която е категорична в решението си да притежава огромен бюст.


Въпреки взетото решение Андреа се страхува от бъдещата хирургическа интервенция. Макар да се е подлагала на множество процедури за инжектиране на хиалурон в устните, този път русокоската е обхваната от боязън заради скалпела.
"Изпитвам страх, който се надявам да преодолея. Но всяка стъпка изисква смелост и човек да се пребори със страховете си", споделя още пред вестника Андреа.
Сумата за имплантирането на силиконовите гърди е в порядъка на 8000 лева. Такава цена са поискали трима водещи пластични хирурзи у нас, споделя още българското Барби, което инвестира хиляди левове да бъде копие на най-известната кукла в света.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама