Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8858284 www.bgdnes.bg

Преслава пее на сватбата на сина на Аян Садъков

Кметът на Пловдив води ритуала на Ерол и красивата Христина

Преслава пя на сватбата на сина на покойния футболист Аян Садъков - Ерол.
Един от най-желаните мъже в Пловдив скъса с ергенлъка. Заместник-кметът на район "Източен" се врече във вечна любов на половинката си Христина Вутова. Двамата са заедно от 7 години и решиха, че е време да се "вземат" официално. Пищната церемония се състоя в неделя. Сватбеното парти се проведе в луксозен комплекс в Пловдив. Гостите на младоженците бяха над 200 души.
Изпълнителката бе звездният подарък за младоженците. Фолкдивата направи истински фурор с появяването си на сцената. Преслава изпя всичките си хитове и многократно пожела здраве и успехи в съвместния живот на сина на Аян Садъков и неговата половинка.


Откритият ритуал преди самото тържество бе воден лично от кмета на града под тепетата - Здравко Димитров - Зико.
В сватбената зала по-големият син на легендарния футболист и неговата сексапилна избраничка пристигнаха с луксозно "Бентли".
Булката Христина събра погледите на всички гости. 26-годишната красавица изглеждаше досущ като принцеса в дългата бяла рокля, направена по поръчка от скъпарски бутик.


По-големият син на легендата на родния футбол - Ерол, предложи брак на Христина на върха на Айфеловата кула във френската столица Париж преди по-малко от две години. Двамата обожават да пътуват и могат да се похвалят с много посещения на най-различни екзотични дестинации.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама