Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8859840 www.bgdnes.bg

Куката се плацика в басейн

С красивата си щерка се похвали плевенчанинът Камен Балбузанов-Куката! Той пусна в социалните мрежи снимки с порасналата си принцеса Естел, видя "България Днес". На фотосите баща и дъщеря се припичат край басейн, а усмивките им греят повече от жаркото слънце. В ролята на фотограф, успял да запечата двамата като холивудски знаменитости, се изявява съпругата на Балбузанов - Стела. През цялото време, докато мъжът й е задържан, тя го подкрепя в съдебната зала и се грижи да е снабден с провизии.
Плевенският кримигерой е щастлив, че след 3-годишен престой зад решетките наскоро напусна килията и може да бъде със семейството си. В кауша известният бизнесмен не си е губил времето, а е поблъскал яко на фитнес уредите и е направил завидни мускули, отбелязват приближените му. Те го оприличават на батка и се шегуват, че напращелите мускули на Куката ще разпорят ръкавите на ризата му.
Камен Куката бе пратен в ареста по обвинения, че е шеф на банда за рекет, изнудване и побои. Тежките обвинения се сгромолясват на първа инстанция. Съдът решава, че Балбузанов не е бос на банда, както и че организирана престъпна група въобще не съществувала. По време на съдебното следствие магистратите намират доказателства само за това, че Куката е обсебил надуваем детски батут във формата на замък, за което получава 4 г. затвор. Батутът бил разположен в парк "Кайлъка", но е изчезнал от хале, където бил прибран заедно с паднали в него бонбони и солети, както и разклонител и касов апарат. Балбузанов дори няма обвинения за обсебване, а за кражба, коментира защитата му и обжалва присъдата пред апелативния спецсъд. Адвокатите се жалват, че продължителният престой на плевенчанина в килията е равносилен на изтърпяване на присъда.
По време на процеса свидетелите масово се отричат от показанията си пред разследващите. Кълнат се, че не са изнудвани и притискани да бъдат охранявани от фирми, близки до Куката, както твърди прокуратурата. Не са събрани и доказателства бандата да е имала амбиция да завземе бизнеса с производство на хляб в Плевенско.
Утре Куката отново ще трябва да посети храма на Темида, за да се яви като подсъдим по затлаченото наркодело на "Чуковете", което се води срещу приближени до Таки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама