Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8861227 www.bgdnes.bg

Синът на Илия Павлов се сгоди

Илия-Калоян обиколи Адриатическо море с пуерториканката Бару

Синът на застреляния бос Илия Павлов и тв продуцентката Дарина Павлова – Илия-Калоян, си намери нова жена. Освен симпатична тя е и с приключенски дух, точно като него. Двамата в компания с повече от 20 приятели само за два месеца обиколиха Адриатическо море с кораб. През цялото време на т.нар. "камп за висококачествени хора" те се учат да се гмуркат и имаха състезателни бизнес игри.


"Нещо като казарма, нещо като удоволствие", споделя хубавецът Илия, който именно на круиза се впечатлява от красивата пуерториканска девойка на име Бару.

Реклама


От снимките в мрежата, които пуска Илия-Калоян, става ясно, че майка му – Дарина, също харесва момичето.


"Невероятни сте!", коментира Павлова една от снимките, на която Илия- младши и Бару позират прегърнати.
Според близки до наследника на Илия Павлов той вече е предложил брак на новата си любима и тя е казала заветното "Да". Кога и дали въобще ще има сватба, засега не е ясно. Още повече че Илия-Калоян вече беше сгоден веднъж, но до брак така и не се стигна.


Преди две години наследникът на Илия Павлов предложи брак на русокосата красавица Аби Мийс, но връзката им се разпадна изненадващо. Преди да се случи това, Илия с едната си сестра Паола, Аби и Дарина бяха на почивка заедно в Миконос.


"Понякога хората се разделят и в това няма нищо изненадващо, просто несходство в характерите", обясни тогава Илия-Калоян.
Преди Аби красавецът на Дарина имаше връзка с момиче на име София Шенли. Той и нея запозна с майка си, докато Павлова още живееше за постоянно в Рим.


21-годишното момче е харесвано не само заради парите, а и заради уменията, които притежава. Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на Илия Павлов започна да работи в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция след конкурс. Илия- Калоян спечели длъжността директор "Международни продажби" във филмовия гигант "Милениум филмс", както първи "България Днес" писа. Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е около 200 000 долара. Любопитна подробност е, че като възпитаник на Университета на Колорадо милионерският син е изучавал математика и икономика.
Младият Илия се е ориентирал към печеленето на парички в киноиндустрията и впечатлил изключително бързо комисията, като смятал огромни суми наум. Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започна стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img. Именно там, в отдела "Глобална интеграция и стратегия", Илия Павлов-младши се "влюбва" в маркетинговия бранш на развлекателния свят, както сам е заявил в CV-то си.


Сред близките приятели на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и много други холивудски звезди.
"Много пъти съм говорил с тях, дори съм се пробвал и аз да снимам. Сега съм им нещо като шеф на тях", смее се Илия-Калоян.

Реклама


"Не съм направила нищо, с което да подкрепя Илия. Той сам си отвоюва позициите в професията, не му се бъркам и в личния живот. Да се оправя, голям мъж е вече", коментира възпитателно Дарина Павлова.
"Внукът ми има много таланти - беше капитан на футболния отбор в училището, в което учеше, бива го и в борбата и бойните спортове. Метнал се е на баща си, разбира се, и на майка си. Много го обичам", твърди и дядото на Илия-Калоян - Павел Найденов.
Възрастният мъж се надява да доживее правнуци от всичките си внуци.
"То друго какво да ме радва, всеки ден се чуваме с децата. Те са моите съкровища", умилява се Павел Найденов.

Паола също с пръстен

Другата биологична дъщеря на Дарина Павлова и покойния Илия Павлов – Паола, също е сгодена за приятеля си Даниел. Двамата не бързат със сватбата, а от години правят опити за бебе. Само преди месец стана ясно, че Паола страда от ендометриоза, но вече е добре. Тя дори създаде онлайн платформа, в която жени с подобни казуси могат да споделят своите проблеми. 28-годишната красавица живее в САЩ, където е инструктор по йога. Другата дъщеря на Илия Павлов - Венцислава Найденова, е от първия му брак с Антоанета Чергиланова. Тя от години е омъжена в Дубай и има две деца.

Реклама
Реклама
Реклама