Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8865245 www.bgdnes.bg

Мария спира да пее

След 20 г. на сцената

Певицата няма да ходи на участия, ще пише книга за живота си

През сълзи в емоционална изповед Мария обяви, че слага край на кариерата си.
Една от най-известните попфолк певици у нас спира с участията си и новите песни след 20 г. на сцената.
"Взимам това трудно за мен решение в една от най-силните си години", започва своята инстаграм изповед Мария.
Чалга изпълнителката обяви това тежко за нея решение с включване на живо в социалните мрежи в сряда късно вечерта.
"Причината, поради която тази вечер потърсих вашето внимание, е, че от известно време мисля, че аз и сцената си дадохме най-доброто. Аз съм на 38 г. и връзката ми с вас заема по-голямата част от живота ми", споделя Мария.
Тя разкри, че по време на едно от първите си участия за сезона след края на извънредното положение не е усетила същата тръпка на сцената, която през годините.
"Сега стана много състезателно, не искам да е така", разкрива Мария състоянието на чалга сцената.
Брюнетката иска да остане в музикалната история и се надява феновете да не спират да слушат всички хитове, които прави от 18-годишна насам. Мария споделя, че прекъсва кариерата си, но не и отношенията си с Митко Пайнера. Певицата призна, че Пайнера и жена му са като нейно семейство, и им благодари за всичко, което са направили за нея.
"Оттук нататък ще сложа ново начало, с нови предизвикателства и проекти. Бих искала да напиша книга за моя живот и кариерата ми, дори вече имам идея кой ще ми помогне", допълва Мария.
Бившата съпруга на Христиан Гущеров заяви категорично, че причината за раздялата със сцената не е мъж и нито един от нейните любими до момента не е успял да я принуди да направи нещо такова.
"Много пъти съм заменяла мъж с работа, но работа с мъж - не. Нито един мъж не е успял да сложи край на моята кариера."
По време на 30-минутното видео изпълнителката намекна няколко пъти, че би искала да дава съвети на почитателите си на всякакви теми. Клюкарките веднага завъртяха слуха, че миньончето ще стане поредният инфлуенсър. Мара Отварачката, както стана известна след реклама на бира, разкри, че най-късно в петък ще бъде готов и нейният ютуб канал. Това затвърждава слуха, че певицата ще се занимава с инфлуенсърство.
Стотици известни личности пожелаха успех в новите начинания на Мария. Сред тях беше и Николета Лозанова, която пожела на чалга дивата да следва мечтите си. От своя страна Мария отговори: "Смятам, че големите жени, трябва да си тръгват на токчета".
По време на емоционалната си раздяла Мария е в компанията на топгримьора Цецо Андреев, с когото са изключително близки. Двамата заедно изчетоха коментарите на всички последователи на Мария, които се включиха с въпроси относно причината за края на кариерата й.
"Ще преориентираме почитателите към новите неща, които ще правя", допълва Мария.
Сред най-често задаваните въпроси е защо няма прощална песен. Мария сподели, че е имала план за балада с участието на Саша Рико, но песента така и не се реализира.
"Просто повече няма какво да дам. Спирала съм да работя за кратко през тези години. Когато вече няма накъде да дерзаеш, е време да си тръгнеш. Когато отивам на участие, хората се забавляват по друг начин. Вече не намирам себе си там", разказва с насълзени очи фолкпевицата.
Желаем й успех!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама