Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8869503 www.bgdnes.bg

Галка влиза и в "Маскираният певец"

Халваджиян я уговаря още след "Капките", пак ще има чалга изпълнител в шоуто

Галя от "Каризма" ще е една от звездите във втория сезон на "Маскираният певец". Мистериозното шоу стартира в средата на септември.
Певицата, която се завърна през миналата година в България, е приела поканата на продуцента Маги Халваджиян, научи "България Днес" от свои източници.

Реклама


Арменецът е направил неустоимо предложение на Галка още по време на "Капките". Идеята на предаването пленява певицата. И тя на драго сърце се съгласява. Хонорарът на бившата дуетна половинка на Миро ще е огромен. Според слуховете Галка ще прибере петцифрена сума.
За втора поредна година Халваджиян избира да покани звезди, с които вече е работил. Няколко от участниците в първия сезон на "Маскираният певец" бяха преминали през "Капките". И този сезон няма да е различно. Победителят от "Капките" преди две години - Стефан Илчев, е приел поканата и ще пее маскиран във втория сезон на предаването.

Имитаторът на Лили Иванова е сред любимците на Халваджиян. Откакто премина през "Капките", той участва и в други проекти на продуцента, включително и в един от епизодите на "Сладко отмъщение".
Халваджиян планира да вкара отново чалга звезда в шоуто. Предишният сезон голямата звезда бе Алисия. За съжаление на продуцентите сексапилната певица бе бързо разгадана от зрителите. Затова сега Маги е решен да привлече друг фолкидол, който да бъде трудно разпознат.
В новия сезон на "Маскираният певец" костюмите ще бъдат различни от предната година. С дизайна им отново се заема половинката на Маги Халваджиян - Кремена.

И тази година ще има панелисти, които ще трябва да разплитат уликите за участниците. Дали отново екипът ще бъде в състав Геро, Ники Кънчев и Гала, от продукцията не дават отговор.
Текст под снимки:

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама