Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8871177 www.bgdnes.bg

Чакат заплати в "Левски" в понеделник

В понеделник играчи и персонал в "Левски" чакат най-накрая заплати, стана ясно на "Герена".

Футболистите не са взимали пари от началото на годината, докато на служителите е давано отвреме-навреме по някаква сума. Затова положението на всички вече е тежко и коланите са затегнати на последната дупка, коментират се покрай стадион "Георги Аспарухов".

За това признава и треньорът Георги Тодоров, който се опасява, че ако в първия работен ден на месец август няма плащания, то ситуацията ще излезе извън контрол.

Реклама

"В понеделник ще има някаква светлина, ще започнат да се изплащат заплатите на момчетата. Вярват на Сираков. Надявам се да не подведат Сираков, защото ако го подведат и не се случи, това е краят на "Левски". На някои отстрани ситуацията им се вижда много розова, но не е. Сега футболистите са по-спокойни, защото Сираков влезе в съблекалнята и им каза, че има някаква светлина", разясни Тодоров.

“Защо останах треньор? Защото не можех да откажа на Сираков. Ако не беше Сираков, сигурно нямаше да се хвана. За него е най-трудно в момента. Ще бъда до момента, в който нещата се стабилизират. След това съм му казал, че трябва да намери подходящ, по-млад треньор. За мен това е Станимир Стоилов", признава временния наставник на "сините".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама